Over ons

Over CrossFit de Loods

Wie We Zijn

Over Ons en Onze Missie

Crossfit de Loods: waar fit worden leuk is

Bij Crossfit de Loods hebben we al vele mensen geholpen hun fitnessdoelen te bereiken. Ons toegewijde team werkt samen om een omgeving te creëren waar iedereen zich welkom en ondersteund voelt. Met een focus op persoonlijke groei hebben we duurzame resultaten behaald door middel van gevarieerde lessen en persoonlijke begeleiding.

Bij ons staan jouw resultaten centraal. We moedigen iedereen aan om zijn of haar doelen te bereiken, met de hulp van onze deskundige coaches. Samen maken we fit worden leuk en haalbaar!


Onze Geschiedenis

Ontdek Ons Verhaal

Crossfit de Loods is opgericht door Emile van Lint, een ervaren fitnessprofessional. Met meerdere diploma’s op zak, bracht hij zijn passie naar Middelharnis. Samen met een goed team bieden we diverse lessen aan voor iedereen. Het aanbod omvat onder andere WOD, Crossfit voor kinderen & tieners, Crossfit in duo’s, PT-sessies en vrije training in de gym. Nieuwe leden starten met een basics traject van 5 weken om de verschillende technieken onder de knie te krijgen.

Onze Doelen

Missie en Waarden

Onze Missie

Bij Crossfit de Loods streven we ernaar een inclusieve en ondersteunende community te creëren, waar iedereen zijn fitnessdoelen kan bereiken. We geloven in het bevorderen van gezondheid, welzijn en teamwork door middel van onze gevarieerde en uitdagende lessen.

Onze Waarden

Bij Crossfit de Loods hechten we veel waarde aan integriteit, doorzettingsvermogen, respect, teamwork en plezier. Deze waarden vormen de kern van onze community en dragen bij aan een positieve en ondersteunende trainingsomgeving.

Ons Team

Ontmoet Ons Team

Emile

Florus

Joost

Lenny

Luuk

Niels

Sander

Thomas

Neem nu deel

Bouw aan jouw kracht en conditie met ons!

Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en ontdek wat CrossFit de Loods voor jou kan betekenen.

Scroll naar boven